unTill functionaliteiten

Het design van unTill kassasoftware kent overzichtelijke schermen en duidelijke iconen. Daardoor is het gebruiksgemak groot en behoeven basishandelingen bijna geen enkele instructie. Iedere unTill-installatie wordt volledig op maat gemaakt van de gebruiker. Hierdoor kunnen wij de ideale kassa oplossing aanbieden voor uw zaak.

Demo aanvragen? Wilt u zelf deze software in actie zien?
Vraag nu volledig vrijblijvend uw demonstratie aan.

Demo aanvragen

Allesomvattende plattegrond, totaaloverzicht in één oogopslag

In één oogopslag een overzicht van alle tafels. Elke mogelijk situatie is in 1 oogwenk duidelijk, hierdoor is het zaalpersoneel veel meer op de hoogte van wat er precies gaande is in uw zaak.

Meer informatie

Supersnel en overzichtelijk bestelscherm

Dankzij de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface van unTill kunt u in een minimum van tikbewegingen elke bestelling snel ingeven. Hierbij kunt u ook elke uitzondering of verzoek van uw klant vlot afhandelen in het systeem.

Meer informatie

Vanzelfsprekend afrekenen

Uiteraard kan met gewoon op  “Cash” drukken in het bestelscherm en zal de rekening afgedrukt worden. Toch bestaan er veel uitzonderingen bij betalingen, zo kunt u via het betaalscherm een “Proforma” tussenrekening afdrukken, kiezen tussen verschillende betaalwijzen of een rekening opsplitsen (wanneer elke klant apart wenst af te rekenen).

Uitgebreid klantenbeheer

Het vast klantenbeheer geeft de mogelijkheid om uw (vaste) klanten een ander prijstarief toe te kennen alsook geld te storten op hun “rekening” of simpelweg later te betalen. Indien de klant later betaald kan er een limiet ingesteld worden. Een veelgebruikte functie voor cafés is ook om de rekeningen te laten bijhouden via het vast klantenbeheer, zo is het onmogelijk om voor één bepaalde klant per ongeluk twee rekeningen te openen, iets dat dikwijls gebeurt in zaken die veel met rekeningen op naam werken. Vaste klanten kunnen zich indien gewenst ook identificeren door een handige RFID klantenkaart.

Overzichtelijke rapportages

Meten = weten! Op elk moment van de dag uw omzet, verkochte artikels, correcties en zo veel meer in de gaten houden. Rapportage was nog nooit zo éénvoudig: wie heeft wat en wanneer gedaan. Ook rapporten van langere periodes zijn in een handomdraai genomen (bv. welke artikels hebben we vorig jaar tussen 15 juli en 15 augustus verkocht). U kunt rapporten exporteren naar Excell of automatisch doorgemaild krijgen wanneer u wenst. Werkt u liever van thuis uit? Geen probleem, via Teamvieuwer stellen wij uw privécomputer in zodat u makkelijk elke handeling op uw kassa kan doen zonder in uw zaak te zijn.

unTill backoffice

De gebruiksvriendelijkheid van unTill trekt zich door op gans de lijn, het is dan ook logisch dat je als gebruiker in een handomdraai een kelner, artikel of prijs kan toevoegen/aanpassen. Toch een vraag of probleem? Contacteer ons en wij helpen u telefonisch of met Teamviewer direct verder.