Supersnel en overzichtelijk bestelscherm

Op een eenvoudige manier berichten toevoegen aan je bestelling, op elk moment kortingen toekennen, het kan allemaal op de gebruiksvriendelijke en overzichtelijke interface van unTill.

Demo aanvragen? Wilt u zelf deze software in actie zien?
Vraag nu volledig vrijblijvend uw demonstratie aan.

Demo aanvragen

Berichten

Dankzij de door unTill voorgestelde berichten kan elk bericht bij een artikel vlug afgewerkt worden. Een “Vittel” met een supplement grenadine, “Koffie” met een potje water of een “Stoofvlees” met kroketjes i.p.v. frietjes? Rechts van de artikels zie u telkens de meest voorkomende uitzonderingen van het laats getikte artikel.

De functietoets “Variant” toont enkel de gratis wijzigingen bij een artikel met de mogelijkheid “met” -  “zonder” - “veel” - “weinig” – “apart” erbij te plaatsen.

De toets “Supplement” toont enkel de betalende wijzigingen van een artikel. 

Uw gewenste bericht zit (nog) niet in het systeem? Indien u op de toets “Bericht” drukt nog altijd manueel een bericht invoeren.

Bij verplichte keuzes kan men niet anders dan de keuze te maken alvorens verder te gaan met de bestelling. Zo kan bij bv. bij een steak nooit de bakwijze en sauskeuze vergeten worden

Uitgebreide menufunctionaliteit

verkoopt u bv. 4 x een keuzemenu dan zal unTill automatisch de 4 voorgerechten vragen alvorens over te gaan naar de hoofdgerechten en desserts. Weet uw klant nog niet welk dessert hij zal nemen? Dan kan men de keuze éénvoudigweg uitstellen. Bij elk apart onderdeel van een menu kan men berichten toevoegen zoals bij een gewoon artikel.

Wijziging gang

Alle gerechten zijn naargelang ze geprogrammeerd zijn bv. een voor- of hoofdgerecht. Wenst u deze te wijzigen? Door te drukken op de gang kunt u deze aanpassen naar een andere gang. Zo zijn de keukenbonnen altijd 100% duidelijk en zijn er geen misverstanden wanneer wat moet doorkomen.

Dagvoorraad

Indien gewenst kunt u met deze functie de voorraad van een bepaald artikel invoeren en deze komt op de artikeltoets te staan. Komt de voorraad op 0 is het artikel niet meer te verkopen. Een uitstekende functie ter controle en om te voorkomen dat uw klant artikels besteld die niet meer voorradig zijn.

Kortingen

Men kan ter alle tijde elk mogelijke korting geven. Een gratis artikel aanbieden aan een klant, een personeelslid die iets verbruikt aan een verlaagde prijs of een procentuele korting op de volledige rekening? Kortom, gelijk welk type korting is mogelijk.

Overzichtelijkheid

Door de display met gangoverzicht weet de kelner in één oogopslag bv. hoeveel voor- , hoofdgerechten en aantal dranken hij reeds besteld heeft op een tafel, zo is de kans om bv. een voorgerecht te vergeten onbestaande. De “Zoom” knop geeft alle bestelde artikels terug bij grote tafels, waar men standaard de 12 laatst getikte artikels ziet geeft deze toets het overzicht terug van 50 artikels. De “Historie” toets toont dan weer wie –wanneer - wat heeft besteld op een tafel, ideaal ter controle!

Artikels zoeken

Wij doen er altijd alles aan dat de artikels zo duidelijk en logisch mogelijk weergegeven worden (door de kleur en plaats van de toets aan te passen). Vind u het artikel toch niet onmiddellijk terug? Druk op de “Zoek” knop en u kan d.m.v. enkele karakters in te geven direct het juiste artikel vinden, een superhandige functie voor zaken met veel artikels (bv. een grote wijnkaart).

U twijfelt nog?

Maak een afspraak voor een demo van onze oplossingen. Zo kiest u zeker een systeem die bij u past!
Bovendien kunt u met alle vragen bij ons terecht, dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij u zeker helpen.

Contacteer ons