Overige functies unTill kassasoftware

 

Demo aanvragen? Wilt u zelf deze software in actie zien?
Vraag nu volledig vrijblijvend uw demonstratie aan.

Demo aanvragen

Vanzelfsprekend afrekenen

Uiteraard kan met gewoon op  “Cash” drukken in het bestelscherm en zal de rekening afgedrukt worden. Toch bestaan er veel uitzonderingen bij betalingen, zo kunt u via het betaalscherm een “Proforma” tussenrekening afdrukken, kiezen tussen verschillende betaalwijzen of een rekening opsplitsen (wanneer elke klant apart wenst af te rekenen).

Uitgebreid klantenbeheer

Het vast klantenbeheer geeft de mogelijkheid om uw (vaste) klanten een ander prijstarief toe te kennen alsook geld te storten op hun “rekening” of simpelweg later te betalen. Indien de klant later betaald kan er een limiet ingesteld worden. Een veelgebruikte functie voor cafés is ook om de rekeningen te laten bijhouden via het vast klantenbeheer, zo is het onmogelijk om voor één bepaalde klant per ongeluk twee rekeningen te openen, iets dat dikwijls gebeurt in zaken die veel met rekeningen op naam werken. Vaste klanten kunnen zich indien gewenst ook identificeren door een handige RFID klantenkaart.

Overzichtelijke rapportages

Meten = weten! Op elk moment van de dag uw omzet, verkochte artikels, correcties en zo veel meer in de gaten houden. Rapportage was nog nooit zo éénvoudig: wie heeft wat en wanneer gedaan. Ook rapporten van langere periodes zijn in een handomdraai genomen (bv. welke artikels hebben we vorig jaar tussen 15 juli en 15 augustus verkocht). U kunt rapporten exporteren naar Excell of automatisch doorgemaild krijgen wanneer u wenst. Werkt u liever van thuis uit? Geen probleem, via Teamvieuwer stellen wij uw privécomputer in zodat u makkelijk elke handeling op uw kassa kan doen zonder in uw zaak te zijn.

unTill backoffice

De gebruiksvriendelijkheid van unTill trekt zich door op gans de lijn, het is dan ook logisch dat je als gebruiker in een handomdraai een kelner, artikel of prijs kan toevoegen/aanpassen. Toch een vraag of probleem? Contacteer ons en wij helpen u telefonisch of met Teamviewer direct verder.

U twijfelt nog?

Maak een afspraak voor een demo van onze oplossingen. Zo kiest u zeker een systeem die bij u past!
Bovendien kunt u met alle vragen bij ons terecht, dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij u zeker helpen.

Contacteer ons