Allesomvattende plattegrond

In een oogopslag een overzicht van elle tafels. Is er reeds een bestelling opgenomen? Of werd er al een tijdje geen bestelling meer geplaatst? Je ziet het in 1 oogwenk. De tafel registreren op naam of verschillende rekeningen toevoegen aan dezelfde tafel. Het kan allemaal.

Demo aanvragen? Wilt u zelf deze software in actie zien?
Vraag nu volledig vrijblijvend uw demonstratie aan.

Demo aanvragen

Aangepaste kleuren

Kleur tafel + vermelding (VG, HG, DS, …) verklaart huidige situatie van die tafel. Bv. er is enkel drank opgenomen, bezig met het voor- of hoofdgerecht of nemen de mensen eerst een aperitiefje alvorens de eerste gang mag doorkomen? Dankzij de tafelkleuren is de situatie altijd duidelijk voor de zaal. Wanneer een tafel al een bepaalde periode geen bestelling gedaan heeft wordt ze rood

Op naam

Men kan aan een tafel ten allen tijde een vrij in te geven naam of een vaste klant koppelen. Wenst u niet te werken met het grafisch tafelplan voor die klant? Dan kan u altijd gebruik maken van een apart intelligent rekeningenscherm, die rangschikt de rekeningen alfabetisch en maakt dat er nooit geen “lege” vakken zijn tussen de namen.

Splits, verplaatsen & samen

Door de functietoetsen “splits”, “verplaats” en “samen” zijn alle zaken die gebeuren met het tafelbeheer in uw zaak probleemloos in te geven. Een tweede rekening op diezelfde tafel, een tafel die de maaltijd binnen wenst verder te zetten of één rekening voor meerdere tafels? Bij unTill is elke situatie probleemloos en snel af te handelen.

Tafel info

Door de functietoets “Tafel info” kan men erg makkelijk zien wie en wanneer de eerste en laatste bestelling gedaan heeft op die tafel.

U twijfelt nog?

Maak een afspraak voor een demo van onze oplossingen. Zo kiest u zeker een systeem die bij u past!
Bovendien kunt u met alle vragen bij ons terecht, dankzij onze jarenlange expertise kunnen wij u zeker helpen.

Contacteer ons